Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pot-Au-Feu. Această rețetă face 8 porții cu 1116 calorii, 82G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Așezați pieptul și coastele scurte într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se toarnă saramură pentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui strat triplu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei în pânză de brânză; legați într-un pachet cu sfoară. Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Oase De Măduvă
Oxtail
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa Suplimentara
2
Așezați piept, coaste scurte, Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vițel, piept de vițel, 2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Oase De Măduvă
OS De Vițel
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Oxtail
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 litri). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți, degresând ocazional, până când coastele scurte sunt fragede, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și carnea rămasă este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de măduvă în farfurie cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Măduvă
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Oxtail
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Așezați o strecurătoare mare peste o altă oală mare; strecurați bulionul, aruncând carnea rămasă, oasele și alte solide în strecurătoare. (Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas, varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2". Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsa verde. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte. Se amestecă crme frache și hreanul într-un alt castron mic; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Can) Canned Salsa Verde
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Condimentează bulionul în oală după gust cu sare și piper; împărțiți între boluri. (Rezervați bulion din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți carne și legume cu salsa verde, hrean crme frache și ambele muștar în boluri mici alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm