Pot-Au-Feu

Pot-Au-Feu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pot-Au-Feu. Această rețetă face 8 porții cu 1116 calorii, 82G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Așezați pieptul și coastele scurte într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se toarnă saramură pentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui strat triplu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei în pânză de brânză; legați într-un pachet cu sfoară. Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OxtailOxtail
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați piept, coaste scurte, Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vițel, piept de vițel, 2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OS De VițelOS De Vițel
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 litri). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți, degresând ocazional, până când coastele scurte sunt fragede, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și carnea rămasă este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de măduvă în farfurie cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
OxtailOxtail
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Așezați o strecurătoare mare peste o altă oală mare; strecurați bulionul, aruncând carnea rămasă, oasele și alte solide în strecurătoare. (Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas, varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2". Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsa verde. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte. Se amestecă crme frache și hreanul într-un alt castron mic; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Condimentează bulionul în oală după gust cu sare și piper; împărțiți între boluri. (Rezervați bulion din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți carne și legume cu salsa verde, hrean crme frache și ambele muștar în boluri mici alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se servește cu pâine de țară prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară

Ingrediente

454ardei habenerocartofi pentru copiicartofi pentru copii34 4 " bucăți coaste scurte de vită cu OS907ardei habenerooase de vităoase de vită907ardei habeneropiept de vităpiept de vită1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi8puțin dovlecel tocatPâine de țară feliată prăjităPâine de țară feliată prăjită454ardei habeneromorcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2morcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2")2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCR ing. ing. ing. ing. ingCR ing. ing. ing. ing. ing8puțin dovlecel tocatMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt10crenguțepătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate2frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)3frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocat măruntarpagic proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin1capusturoi, înjumătățit transversalusturoi, înjumătățit transversal454ardei habenerocârnați de usturoicârnați de usturoi2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2Crustă: firimituri de biscuiți grahamhrean alb preparat, scurshrean alb preparat, scurs1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat32 2 " -3 " oase lungi de măduvă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapă, cantonatăceapă, cantonată907ardei habenerooxtailsoxtails454ardei habenerorutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în penerutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în pene454ardei habenerocap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățitcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite10crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt454ardei habenerovițel de sânvițel de sân454ardei habenerooase de vițeloase de vițel8puțin dovlecel tocatMuștar din cereale integraleMuștar din cereale integrale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista