Porumb pe Știulet cu brânză și var
Rețeta porumb pe Știulet cu brânză și var ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 496 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, acompaniament: pene de tei, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Porumb pe Știulet cu brânză și var, Porumb la grătar cu brânză și var, și Porumb la grătar cu ardei iute, brânză și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în coji în apă rece 10 minute.
Scurgeți porumbul și grătarul pe un set de rafturi de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când cojile sunt carbonizate, aproximativ 10 minute. Shuck porumb și grătar până când miezurile sunt rumenite în pete, aproximativ 10 minute.
În timp ce porumbul este la grătar, într-un castron mic amestecați împreună maioneza și cayenne. Folosind mici găuri în formă de lacrimă pe o răzătoare cu patru fețe grătar cotija.
Ungeți amestecul de maioneză pe porumb fierbinte și presărați cu cojita.
Serviți porumbul pe știulet cu pene de var.