Porumb murat pe stiuleți

Porumb murat pe stiuleți
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., porumb murat pe stiule ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 355 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 1,95 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână condimente pentru murături, porumb urechi, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cățelușii de știuleți de porumb (câini de porumb), Căței de știulete de porumb (câini de porumb) și de porumb pe știulete.

Instrucțiuni

1
Clătiți porumbul și puneți-l într-un castron mare cu sare și apă cât să o acopere. Se da la frigider pana este nevoie. Sterilizați două borcane de 1 litru în apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o oală mare, amestecați oțetul, zahărul și condimentul pentru murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați foile de dafin și batonul de scorțișoară. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând din când în când pentru a vă asigura că zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Scurgeți și clătiți porumbul sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Adăugați în oală cu amestecul de murături. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți porumbul cu o lingură cu fantă și umpleți borcanele sterile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți batonul de scorțișoară și foile de dafin din lichid și aruncați-le. Umpleți borcanele de porumb cu amestecul de oțet până la 1/2 inch de vârf. Porumbul trebuie acoperit complet. Ștergeți marginile borcanelor cu o cârpă curată. Sigilați cu capace și inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Procesați borcanele într-o baie de apă fierbinte pentru timpul recomandat de extensia locală din zona dumneavoastră. Majoritatea zonelor necesită aproximativ 10 minute într-o baie de apă la 180 de grade F (82 de grade C). Dati la frigider dupa deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista