Porumb la grătar cu sos cremos Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar cu sos cremos Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de maioneză, iaurt, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Cremă De Porumb, Dovlecei Și Coacere Chipotle, și Salată de varză Chipotle cremoasă în stil sudic cu porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Așezați usturoiul, piperul și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă.
Adăugați brânză de vaci și următoarele 3 ingrediente; procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile, după cum este necesar. Se amestecă sosul adobo. Acoperiți și răciți până când este gata de servit (până la 24 de ore).
Grill porumb, acoperit cu capac gratar, 10 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură de multe ori.