Porumb La Grătar

Porumb La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar. Această rețetă face 6 porții cu 214 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul și condimentele într-un bol mic de amestecare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Ungeți porumbul cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
3
Înfășurați fiecare ureche de porumb în folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați porumbul pe raft; gatiti peste carbuni medii 45 de minute sau pana cand se inmoaie, intorcand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista