Porumb fierbinte cu unt Chimichurri

Porumb fierbinte cu unt Chimichurri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul fierbinte cu unt Chimichurri. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fusta friptură și porumb cu Chimichurri, Chimichurri Quinoan Și Torturi De Porumb, și Make-Ahead Chimichurri creveți și salată de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați oțetul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oregano, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați amestecul într-o bucată de pânză de brânză sau un prosop de bucătărie și stoarceți excesul de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Așezați amestecul într-un castron mic și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați untul chimichurri pe o foaie de folie de plastic și modelați-l într-un buștean. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Între timp, aduce oală mare de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați porumbul și fierbeți până când este fraged, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Se scurge și se transferă într-un platou de servire.
9
Așezați un disc de unt chimichurri pe fiecare ureche de porumb și serviți presărat cu brânză Cotija și o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
ChimichurriChimichurri
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Pană De VarPană De Var
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista