Porumb cu slănină și pudră de Chili

Porumbul cu slănină și pudră de Chili ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 172 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pudră de chili, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la grătar cu pudră de Chili și var, Porumb la grătar pe Știulet cu slănină și unt de Chili, și Pudră De Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați porumbul decorticat.
Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărei urechi. Probabil că nu va acoperi întreaga ureche, dar asigurați-vă că merge de la un capăt la altul.
Se presară cu pudră de chili după gust.
Înfășurați porumbul și slănina și pudra de chili în folie de aluminiu grea și puneți-le peste cărbuni medii sau flacără medie pe grătarul cu gaz.
Gatiti aproximativ 20-25 de minute. Timpul va depinde de mărimea urechilor de porumb și de cât de proaspete sunt.