Porumb și fasole Zesty

Porumb și fasole Zesty
Porumbul și fasolea Zesty ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fasole neagră, porumb, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picant Cârnați & Fasole, Fasole Verde Zesty, și Fasole Verde Zesty.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați roșiile, porumbul, fasolea, oregano și pudra de chili. Gatiti la foc mediu timp de 6-8 minute sau pana cand porumbul este fraged, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista