Portugheză Ciocolată Tarte
Torturile de ciocolată portugheze ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 391 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți linguri de nivel zahăr caster, zahăr caster, câteva scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Zmeură Portugheză tarte, Torturi Cu Cremă Portugheză, și Torturi Portugheze Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Praf o suprafață cu făină și rola de patiserie la un pic mai mare decât o foaie de 8 1/2-de-11-inch de hârtie.
Ungeți cu gălbenușul de ou și împrăștiați restul ingredientelor, fiind subtil cu ienibaharul și scorțișoara.
Rotiți patiseria strâns ca o rolă elvețiană pentru a face o formă lungă de cârnați. Cu un cuțit, tăiați cârnații în bucăți de 1 inch (2 1/2 centimetru). Luați 8 bucăți deoparte și înghețați restul de patiserie pentru o zi ploioasă.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C/gaz 6).
Întoarceți toate bucățile de patiserie cu fața în sus și aplatizați-le ușor. Îndepărtați suprafața produselor de patiserie cu făină, apoi rotiți fiecare bucată într-un cerc subțire (în jurul dimensiunii unei farfurioare de ceai). Chiar și eu nu am mucegaiuri de patiserie adecvate acasă, așa că doar ung și făinesc exteriorul a 8 dintre paharele mele de sticlă. Apoi, așez un cerc de patiserie deasupra fiecărui pahar, plisând, ciupind și îmbrățișând patiseria din jurul lor.
Așezați paharele pe o tavă de copt, produse de patiserie în partea de sus și puneți-le în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante și aurii, în jur de 15 minute.
Scoateți din cuptor și, în timp ce este încă fierbinte, luați un prosop de ceai și bateți partea superioară ușor ridicată a patiseriei înapoi pe fundul plat al paharului ? oferindu-vă din nou o bază plană. Se lasă să se răcească și se îndepărtează cu grijă cutiile de patiserie din jurul paharelor.
Așezați crema dublă, zahărul și vârful de sare într-o tigaie și dați la fiert. De îndată ce amestecul a fiert, scoateți de pe foc și adăugați untul și ciocolata. Se amestecă până se topește complet. Lăsați amestecul să se răcească ușor, amestecând laptele rece până când este neted și strălucitor. Uneori, acest amestec pare să se fi împărțit. Lăsați amestecul să se răcească puțin mai mult și amestecați puțin lapte rece, până când este neted. Răzuiți tot amestecul în cojile de patiserie gătite. Se agită pentru a-l uniformiza și se lasă să se răcească aproximativ 1 până la 2 ore, până când este la temperatura camerei. Praf cu pudra de cacao. În cele din urmă, patiseria trebuie să fie scurtă și crocantă, iar umplutura trebuie să fie netedă și trebuie tăiată ca untul.