Port Marinat Fripturi
Port fripturi marinate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 190 calorii. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sos worcestershire, port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, Fripturi cu coajă de ardei și usturoi cu sos de Port, și Fripturi de mușchi cu sos de merișor și Brânză Gorgonzola.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adauga friptura; sigiliu sac, și să se întoarcă sac pentru a acoperi friptură. Marinati friptură în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți friptura din marinată; turnați marinada într-o cratiță mică. Aduceți marinada la fiert; gătiți până se reduce la 1/4 cană. Pune deoparte.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți friptura pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Tăiați în diagonală peste cereale în felii subțiri; stropiți cu marinată fierbinte.