Poblano prăjită și brânză la grătar cu ciuperci
Poblano prăjită și ciuperci brânză la grătar este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chipotle în piure adobo, capace de ciuperci portobello, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ sandvișuri cu brânză la grătar poblano prăjită, Brânză Prăjită Cu Ciuperci Portabella La Grătar, și Cimbru Ciuperci Prăjite Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Prăjiți poblano-ul peste o flacără deschisă sau sub broiler până se carbonizează peste tot, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 8 minute.
Așezați într-un castron și acoperiți cu folie de plastic pentru a slăbi pielea, aproximativ 5 minute. Când este răcit, îndepărtați pielea exterioară înnegrită. Se taie în benzi subțiri, apoi în bucăți de 1 inch.
Gatiti ciupercile intr-o tigaie medie la foc mediu-mare cu uleiul de masline. Când este aproape înmuiat, aproximativ 3 minute, condimentați cu sare și piper. Rezervă.
Întindeți 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru.
Strat fiecare cu 1 felie de brânză, aproximativ 1 lingură de poblanos tocat, 1 lingură de ciuperci și o altă felie de brânză.
Ungeți un strat subțire de chipotle în sos adobo pe partea inferioară a pâinii rămase și închideți sandvișurile. Întindeți subțire și uniform untul pe ambele părți ale pâinii folosind aproximativ 1 1/2 linguri de unt pentru fiecare sandviș.
Așezați 2 sandvișuri într-o tigaie medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când pâinea se rumeneste uniform, aproximativ 2 minute. Răsturnați, acoperiți din nou și gătiți până când pâinea se rumeneste și brânza se topește vizibil, încă aproximativ 2 minute. Repetați cu sandvișurile rămase.