Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pluma Moos (Mousse de fructe proaspete). Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, extract de vanillan, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete, Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan), și Mousse Proaspătă De Tei.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, adăugați apă, jumătate din prune, 1/2 din fructele amestecate, rubarbă, zahăr, condimente și vanilie. Aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți încet până când fructele sunt fragede aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aruncați bățul de scorțișoară, readuceți lichidul la fierbere neacoperit, până când se reduce redus la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3
Bateți amidonul de porumb și continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă. Dacă utilizați fructe foarte însămânțate (cum ar fi murele), veți dori să strecurați amestecul înainte de a face piure. Amestec de piure în robotul de bucătărie. Se răcește cel puțin o oră și se servește cu fructele rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate