Plăcintele ciobanului de miel și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, turmeric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă de cioban de miel cu piure de usturoi crustă de cartofi, Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, și Plăcintă de păstor cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați mielul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Miel
2
Transferați mielul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați usturoiul, ceapa și restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați morcovii și condimentele și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Se amestecă făina și se adaugă mielul și apa. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când mielul este fraged și sosul este îngroșat, aproximativ 1 1/2 ore. Ridicați focul la moderat ridicat și amestecați spanacul până se ofilesc. Se condimentează cu sare și piper. Puneți tocanita de miel în 4 vase de copt din sticlă sau ceramică de 2 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
Spanac
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Tocană
Apă
Miel
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-o cratiță medie, zdrobiți și amestecați cartofii dulci la foc mare până se încălzesc. Puneți brânza de capră, laptele și untul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi Dulci
Brânză De Capră
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Întindeți piureul de cartofi dulci peste tocană de miel și coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau până când este fierbinte și clocotește la margini. Preîncălziți broilerul. Se fierbe toppingul la 4 inci de la foc până devine auriu, aproximativ 1 minut.