Plăcinta Păstorului luminată

Plăcinta Păstorului luminată
Rețeta plăcintă de păstor ușoară este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 6 porții cu 288 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, mazăre, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați A luminat plăcinta Păstorului, Paleo Shepherd ' s Pie, și Cremă de curcan Shepherd 's Pie (aka Ziua Recunostintei resturi Shepherd' s Pie!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți cartofii și napii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece; condimentează cu sare. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, aproximativ 25 de minute; scurgeți, rezervând oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
NapNap
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, faceți umplutura: gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime; adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați ciupercile, cimbrul și pasta de roșii și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt încorporate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se amestecă făina în legume până se încorporează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Adăugați bulionul, sosul Worcestershire, 3/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Gatiti pana se ingroasa usor, inca 3 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Combinați untul și laptele în oala rezervată și gătiți la foc mediu până când untul este topit. Întoarceți cartofii și napii în oală și amestecați cu un masher de cartofi sau o lingură de lemn până la neted. Se amestecă parmezanul și arpagicul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
NapNap
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați umplutura într-un vas de copt de 2 1/2 litri și acoperiți cu toppingul, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți până când toppingul este auriu, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista