Nevoie de o felul principal vegetarian? Plăcinta vegetariană de cioban ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 542 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, ceapă perlată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă vegetariană de păstor, și Plăcintă vegetariană de păstor.
Instrucțiuni
1
Blanch ceapa perla într-o cratiță de 2 litri de apă clocotită 2 minute, apoi se scurge și se răcește într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați ceapa și tăiați, lăsând capetele rădăcinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Ceapă
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Seitan brun în 3 loturi, întorcându-se ocazional, 3 până la 5 minute (adăugați 2 linguri de ulei între loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seitan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați pe o farfurie.
4
Gatiti prazul in 3 linguri de ulei ramase cu 1/4 lingurita sare in oala la foc mediu, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până la auriu și parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați ciuperci și 1/2 linguriță de sare și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când încep să degajeze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
7
Adăugați morcovi, păstârnac, cimbru și rozmarin și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
Rozmarin
Morcov
Cimbru
8
Transferați legumele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați vin în oală și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
În timp ce vinul se reduce, faceți un beurre mani cca amestecând untul și făina într-un castron mic pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați stoc la vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Vin
12
Se amestecă în beurre mani aprox., apoi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Adăugați seitan, ceapă perlată și amestec de legume în oală și fierbeți, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Legume
Seitan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 inci. Acoperiți cartofii și rădăcina de țelină cu apă rece într-o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aduceți untul, laptele și smântâna la foc mic în oală la foc mediu, amestecând până când untul s-a topit. Se amestecă apa de gătit rezervată, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Cremă
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc. Forțați cartofii și rădăcina de țelină prin ricer în amestecul de lapte fierbinte și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
1
Preîncălziți broilerul. Puneți vasul de copt într-o tigaie mare cu 4 fețe și transferați tocană în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
2
Se amestecă amestecul de cartofi peste tocană și se întinde uniform pentru a acoperi. Se fierbe la aproximativ 3 inci de la căldură până când blatul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tocană
1
• Puteți folosi mai mulți cartofi în locul rădăcinii de țelină.* Tocanita și toppingul de cartofi pot fi făcute cu 1 zi înainte (rezervați o cană suplimentară de apă pentru gătit cartofi) și refrigerate separat. Reîncălziți toppingul de cartofi încet într-un cuptor cu microunde sau într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă clocotită, adăugând suficientă apă de gătit pentru a atinge consistența dorită. Aduceți tocană la foc mic la foc mic înainte de a acoperi cu amestec cald de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Apă
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura