Plăcintă pecan

Plăcinta pecan este un desert sudic. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 836 de calorii . Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Un amestec de zahăr brun, ouă, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Plăcintă cu nuci pecan fără gluten și lactate ,plăcintă cu nuci pecan Janet's St. Regis cu nuci pecan glazurate cu miere și cheesecake pentru plăcintă cu nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu o foaie de copt pe grătarul din mijloc.
Întindeți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor înfăinată cu un sucitor ușor înfăinat într-o rotundă de 12 inchi. Se potrivește într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și tăiați marginea, lăsând 1/2 inch în profunzime. Îndoiți consola dedesubt și apăsați ușor pe marginea farfuriei de plăcintă, apoi sertiți decorativ. Înțepați ușor fundul cu o furculiță. Răciți până la fermitate, cel puțin 30 de minute (sau congelați timp de 15 minute).
Între timp, topește untul într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Adăugați zahărul brun, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc si se adauga vanilia, coaja, sarea si nectarul de agave. Bateți ușor ouăle într-un castron mediu, apoi adăugați amestecul de unt și zahăr brun.
Puneți nucile pecan în coaja de plăcintă și turnați uniform peste ele amestecul de unt și zahăr brun.
Puneți pe tava fierbinte și coaceți până când umplutura se fixează, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește timp de 1 oră înainte de a tăia și a servi.
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și scurtarea; pulsați până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Stropiți peste amestec 4 linguri de apă cu gheață. Procesați până când se formează bulgări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Strângeți aluatul într-o bilă și turtiți-l în disc. Înfășurați în plastic. Răciți 1 oră.