Plăcintă Dublă Cu Mere Cu Crustă De Făină De Porumb
Rețeta plăcintă dublă cu mere cu crustă de făină de porumb ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 365 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nucșoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de mere-pere cu crusta de faina de porumb, Mini plăcinte cu mere de coniac cu crustă de făină de porumb, și Mini Plăcinte De Brandy-Mere Cu Crustă De Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaja și miezul merelor; tăiat în pene groase de 1/2 inch.
Așezați merele într-un castron mare. Se amestecă următoarele 7 ingrediente.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ușor ocazional.
Așezați 1 disc de aluat de crustă de făină de porumb pe o bucată de hârtie de ceară ușor făinată; presărați ușor aluatul cu făină. Sus cu o altă foaie de hârtie de ceară.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inci (aproximativ 11 inci lățime).
Scoateți și aruncați foaia superioară de hârtie de ceară. Începând de la 1 margine de aluat, înfășurați aluatul în jurul sucitorului, separând aluatul de foaia inferioară de hârtie de ceară în timp ce rulați. Aruncați foaia inferioară de hârtie de ceară.
Așezați sucitorul peste o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci și derulați aluatul peste placa de plăcintă. Apăsați ușor aluatul în placa de plăcintă.
Se amestecă amestecul de mere; rezervați 1 lingură. sucuri. Lingurați merele în crustă, ambalând bine și îngrămădind în centru.
Se toarnă sucurile rămase în castron peste mere.
Presărați mere cu 3 linguri. zahăr; punct cu unt.
Rulați discul de aluat de crustă de făină de porumb rămas conform instrucțiunilor de la Pasul 2, rulând aluatul la aproximativ 1/8 inch grosime (13 inci lățime).
Îndepărtați și aruncați hârtia de ceară și așezați aluatul peste umplutură; pliați marginile sub, sigilând crusta de jos și sertizați.
Periați partea superioară a plăcintei, cu excepția marginilor canelate, ușor cu 1 lingură rezervată. sucuri din mere; se presara cu 1 lingurita. zahăr.
Așezați plăcinta pe o tigaie cu jeleu.
Tăiați 4 până la 5 fante în partea de sus a plăcintei pentru ca aburul să scape.
Coaceți la 425 pe raftul inferior al cuptorului 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350; transferați plăcinta în raftul cuptorului din mijloc și coaceți 35 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă și coaceți încă 30 de minute sau până când sucurile sunt groase și bulbucate, crusta este maro aurie, iar merele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o culegere lungă de lemn prin fante în crustă.
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Se răcește cu 1 1/2 până la 2 ore înainte de servire.
Se servește cu sos de coniac-Caramel.