Plăcintă Cu Zmeură De Caise
Placinta cu zmeura de caise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 255 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de caise coapte ferme, sare, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, Gem de caise-zmeură, și Fleac De Caise-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți împreună amidon de porumb, sare și 1 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci și încadrați-o într-o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci (capacitate de 4 căni). Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați aluatul pentru crusta superioară.
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 11 inci.
Se amestecă caisele în amestecul de zahăr până se combină, apoi se amestecă ușor zmeura și se umple lingura în coajă.
Acoperiți plăcinta cu patiserie rotundă și tăiați cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Crimp marginea decorativ.
Ungeți partea superioară a plăcintei cu ou și presărați peste tot cu restul de 2 linguri de zahăr.
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit mic ascuțit.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta devine maro aurie și umplutura clocotește, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Plăcintă rece pe un raft cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
* Plăcinta poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată la temperatura camerei.