Plăcinta cu zăbrele de zmeură de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, scurtare, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu afine cu zăbrele, Plăcintă Cu Zăbrele De Afine, și Tarta Cu Zăbrele De Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind blenderul de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
2
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți patiseria în jumătate și formați-o în două runde turtite pe suprafața ușor făinată.
4
Rotiți patiseria în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci, cu sucitor cu făină. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Într-un castron mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara. Amestecați ușor afinele și zmeura. Puneți amestecul de fructe de pădure într-o farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zmeură
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
7
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste amestecul de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe De Padure
8
Rulați a doua rundă de patiserie; se taie în fâșii de 1/2 până la 1 inch lățime. (Folosiți o roată de patiserie pentru benzi decorative.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Așezați 5 până la 7 benzi peste umplutura plăcii de plăcintă. Țeseți o bandă transversală prin centru, pliând mai întâi fiecare altă bandă care merge în sens invers. Continuați să țeseți până când rețeaua este completă, plierea înapoi a benzilor alternative de fiecare dată când se adaugă bandă transversală. (Pentru a economisi timp, nu țeseți benzi. Pur și simplu așezați a doua jumătate a benzilor peste primele benzi.) Tăiați capetele benzilor. Îndoiți marginea tăiată a patiseriei de jos peste capetele benzilor, construind o margine înaltă. Sigiliu și flaut.
10
Acoperiți blatul cu zăbrele cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia pentru ultimele 10 minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când crusta devine maro aurie și sucul începe să buleze prin crusta de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat