Plăcintă cu zăbrele de nucă, arțar și pecan

Plăcintă cu zăbrele de nucă, arțar și pecan
Butternut, maple & Pecan lattice pie este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, extract de vanillan, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 124 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Squash Blog Hop - Plăcintă Cu Budincă De Arțar Cu Coajă De Pecan, Plăcintă Cu Dovleac De Arțar Cu Zăbrele De Frunze, și Maple Pecan Butternut Squash.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați dovleceii în mai multe bucăți mari, îndepărtați orice semințe, apoi aruncați cu uleiul într-o formă de prăjire. Prăjiți aproximativ 35 de minute sau până devin aurii și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Când este rece, îndepărtați pielea, apoi puneți carnea într-un procesor cu zahăr, mascarpone și condimente. Whizz până se omogenizează, apoi se adaugă ouăle, siropul de arțar, vanilia și sarea de linguriță. Fluiera din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
MascarponeMascarpone
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Tăiați o treime din patiserie dintr-un bloc și zdrobiți-o în celălalt bloc. Formați blocul mai mare într-o rundă netedă, apoi, pe o suprafață făinoasă, întindeți-l pentru a alinia un cositor de tartă canelat de 23 cm. Tapetați forma, lăsând o surplombă, apoi ridicați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se toarnă umplutura, apoi glisați cu grijă plăcinta în cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, rulați patiseria rămasă într-un dreptunghi de aproximativ 16 x 30cm, apoi tăiați în 8 benzi lungi de aproximativ 2cm lățime. Țeseți fâșiile una sub alta și una peste alta pe o foaie de copt înmuiată, fără margini, pentru a face o rețea suficient de mare pentru a acoperi partea superioară a plăcintei. Puneți la frigider să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
După 20 de minute, umplutura va începe să se stabilească. Scoateți plăcinta din cuptor, periați marginea de patiserie cu lapte, apoi glisați zăbrele răcite de pe foaia sa și pe plăcintă. Apăsați puțin marginile în jos pentru a sigila, apoi împrăștiați peste nuci pecan și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți timp de 15-20 de minute mai mult sau până când rețeaua este aurie și umplutura a crescut doar cu o oscilație slabă în mijloc. Se răcește complet, apoi se taie marginile și se pudrează cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Stropiți cu sirop de arțar și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcintă în meniu? Încercați să împerecheați cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Angel Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Angel Târziu Recolta Riesling
Angel Târziu Recolta Riesling
Îngerul messinei Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat de la ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista