Plăcintă cu unt de arahide din sud ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Acest desert are 383 de calorii, 8 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți per porție. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, crustă de plăcintă coptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu un scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum plăcintă cu ciocolată cu unt de arahide de Sud, pâine prăjită cu banane cu unt de arahide cu granolan și miere {This is My Real Life} și Love Real Food is Here & o Tartă cu ciocolată cu unt de arahide pentru a celebra .
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul de cofetă și untul de arahide într-un castron până se sfărâmiciază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (4 Uncii) Topping Congelat, Dezghețat
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți 2 linguri de amestec de unt de arahide într-un castron mic și rezervați ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răspândiți amestecul de unt de arahide rămas în partea de jos a crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Bateți laptele, zahărul alb, făina, gălbenușurile de ou și sarea într-o cratiță la foc mediu până când amestecul începe să clocotească și să se îngroașe, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc si se adauga untul si vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Turnați amestecul de lapte peste amestecul de unt de arahide și răciți plăcinta complet la frigider, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Întindeți toppingul peste plăcinta răcită și presărați deasupra 2 linguri de amestec de unt de arahide rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Lambrusco, Categoria De Produse Alimentare, Cremă Sherry, Vin Santo, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, 3 Linguri De Muștar Uscat,, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roșu Spumant, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Recolta Târzie
Vinul, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru plăcinta cu unt de arahide. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.