Plăcintă Cu Sparanghel Brânză
Cheesy sparanghel plăcintă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Sparanghel Și Șuncă Brânză, Sparanghel Brânză Cu Conținut Scăzut De Calorii, și Cheesy Miracol Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului (tăiate la aproximativ 5 inci). Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 30 de secunde; scurgere. Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Rezervați 9 sulițe; pus deoparte. Tăiați gros sparanghelul rămas; pune deoparte.
Desfaceți bucățele; stivați pe o suprafață ușor făinată și rulați într-un cerc de 14 inci. Puneți piecrust într-o tigaie de 11 inci, tăind excesul de aluat. Tapetați piecrust cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 12 minute; îndepărtați greutățile și folia.
Coaceți încă 2 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Periați fundul și părțile laterale ale crustei cu muștar.
Se presară cu jumătate de brânză, sparanghel tocat, ceapă și brânză rămasă. Aranjați sulițele de sparanghel rezervate peste brânză.
Bateți împreună jumătate și jumătate și ingredientele rămase.
Se toarnă amestecul uniform peste sparanghel.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se fixează și se rumenesc.
Lăsați să stea 15 minute.