Plăcintă Cu Rubarbă Cu Stafide Cu Căpșuni

Plăcintă Cu Rubarbă Cu Stafide Cu Căpșuni
Strawberry Raisin Rhubarb Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 214 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, ghimbir măcinat, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă, Cireșe Și Chutney De Stafide Aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați un vas de plăcintă de 9 inci cu o crustă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună căpșunile, rubarba, stafidele, făina, zahărul și ghimbirul într-un bol; lăsați amestecul să stea timp de 15 minute. Între timp, rotiți crusta rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți crusta de jos cu albus de ou și turnați umplutura. Punctați umplutura uniform cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini dantelate pentru o crustă mai frumoasă). Umpleți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele două benzi cele mai lungi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, benzi orizontale și verticale alternative, țesând benzile în timp ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile superioare ale crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
5
Așezați plăcinta într-o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; reduceți căldura cuptorului la 400 de grade F (205 grade C) și coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute. Aliniați marginile crustei cu folie de aluminiu dacă se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista