Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Rețetă De Sfeclă Murată
O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 150. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați până la 5 sfeclă, ou, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru plăcinta de pui: Preîncălziți cuptorul la 232°. topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați prazul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
Adăugați încă o lingură de unt în aceeași tigaie, adăugați ciupercile și ridicați focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați sarea și gătiți timp de 5 până la 8 minute, sau până când ciupercile eliberează o parte din lichidul lor și încep să se usuce în tigaie. Ar trebui să fie parțial rumenite și foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați-le pe o altă farfurie și puneți-le deoparte. Construiți plăcinta în straturi fie într-o tigaie ceramică, fie, dacă vă simțiți mai rustic (sau mai macho) într-o tigaie din fontă. Apăsați ușor puiul în partea de jos a tigaiei pentru a forma un strat uniform și împrăștiați tarhonul și șalota deasupra. Apoi, adăugați prazul și, în final, ciupercile. Pune deoparte. În aceeași tigaie pe care ați folosit-o, topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu-mic. Când clocotește, folosiți un tel de sârmă pentru a amesteca făina. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand incepe sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă Ceramică
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați smântâna, amestecând tot timpul și gătiți încă un minut sau cam așa ceva, sau doar până când crema face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se toarnă sosul peste plăcintă, folosind o spatulă de cauciuc pentru a răzui tigaia și a distribui ușor sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați o măcinare sănătoasă a piperului înainte de a pune pe patiseria de puf. Odată ce este la locul său, tăiați-l pentru a se potrivi tigaiei, introduceți o duzină de găuri în ea cu o furculiță și, folosind o perie de patiserie, periați blatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când blatul este frumos rumenit și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de tăiere. Aduceți această plăcintă impresionantă la masă și serviți-o acolo. Pentru sfecla murată: Preîncălziți cuptorul la450f.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Murată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați sfecla pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă, stropiți cu 1/4 cană de apă, apoi înfășurați-le foarte strâns în folie prin sertizarea marginilor împreună de jur împrejur. Setați pachetul pe o foaie/tavă de copt și prăjiți timp de 30 până la 40 de minute sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit în centru. Când sfecla este gata, desfaceți pachetul și lăsați-le să se răcească suficient, astfel încât să puteți îndepărta pielea cu degetele. Ar trebui să se desprindă destul de ușor; folosiți un cuțit de tăiat unde se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Tăiați sfecla decojită în 6 sau 8 pene, în funcție de mărimea lor. Împachetați-le într-un borcan de litru și turnați oțetul și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Presărați sarea deasupra. Dacă sfecla nu este acoperită, adăugați părți egale de apă și oțet până când sunt, împreună cu 1/2 linguriță de sare per cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de a servi. A se păstra până la 2 luni, bine acoperit la frigider.