Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, pui, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul, morcovii și păstârnacul într-o cratiță mare la foc mare și dați la fiert. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand legumele sunt crocante. Se strecoară într-o sită peste un castron și se rezervă bulionul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Topiți untul într-o altă cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând des, timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se presară făina și se amestecă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă treptat stocul rezervat și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute. Se amestecă fasolea și muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole FavaFasole Fava
MuștarMuștar
StocStoc
6
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește. Se amestecă puiul, smântâna și legumele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
CremăCremă
7
Se toarnă într-o tigaie de plăcintă adâncă de 9,5 in (24 cm).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
8
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 1/8 in (3 mm) grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Tăiați o rundă de aluat puțin mai mare decât vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Ungeți marginea vasului cu apă, apoi poziționați patiseria peste umplutură și pliați peste excesul de patiserie, astfel încât aluatul să fie dublu gros în jurul circumferinței tigaiei. Crimpați patiseria, glazurați blatul cu un ou bătut și tăiați o mică gaură în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați plăcinta pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este umflată și aurie, iar umplutura este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească câteva minute, apoi serviți.
1
Plăcintă cu pui și praz: înlocuiți ceapa cu praz tocat pentru o schimbare subtilă de aromă și adăugați sau înlocuiți alte legume, cum ar fi fasolea verde sau porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
PorumbPorumb
PrazPraz
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista