Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, pui, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Puneți bulionul, morcovii și păstârnacul într-o cratiță mare la foc mare și dați la fiert. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand legumele sunt crocante. Se strecoară într-o sită peste un castron și se rezervă bulionul și legumele.
Topiți untul într-o altă cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând des, timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Se presară făina și se amestecă timp de 1 minut.
Se amestecă treptat stocul rezervat și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute. Se amestecă fasolea și muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește. Se amestecă puiul, smântâna și legumele rezervate.
Se toarnă într-o tigaie de plăcintă adâncă de 9,5 in (24 cm).
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 1/8 in (3 mm) grosime.
Tăiați o rundă de aluat puțin mai mare decât vasul.
Ungeți marginea vasului cu apă, apoi poziționați patiseria peste umplutură și pliați peste excesul de patiserie, astfel încât aluatul să fie dublu gros în jurul circumferinței tigaiei. Crimpați patiseria, glazurați blatul cu un ou bătut și tăiați o mică gaură în partea de sus.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este umflată și aurie, iar umplutura este fierbinte.
Lăsați să se răcească câteva minute, apoi serviți.
Plăcintă cu pui și praz: înlocuiți ceapa cu praz tocat pentru o schimbare subtilă de aromă și adăugați sau înlocuiți alte legume, cum ar fi fasolea verde sau porumbul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;