Plăcintă Cu Mere De Mure

Plăcintă Cu Mere De Mure
Reteta placinta cu mere de mure este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 185 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie de jos; tăiați la 1 in. dincolo de marginea plăcii. Sus, cu un strat subțire de mere. Într-un castron mare, combinați murele și merele rămase; se presară cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Combinați zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Adăugați la amestecul de fructe; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură în coajă de plăcintă; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului. Bateți oul cu apă; periați deasupra zăbrelelor și marginile plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți la 375 de minute timp de 50 de minute sau până când umplutura este bulbucată și merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista