Placinta de Margarita congelata necesita in jur 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 412 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, concentrat de limeade, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Margarita Înghețată, Plăcintă Cu Margarita Înghețată, și Margarita Înghețată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați covrigii și zahărul împreună într-un bol; amestecați margarina până se încorporează uniform. Lingura amestec într-o placă de plăcintă de 9 inch; apăsați în partea de jos și în sus părți ale plăcii pentru a forma o firmă, chiar crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt ușor rumenite, aproximativ 5 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Amestecați laptele condensat îndulcit, concentratul de limeade, tequila, lichiorul de portocale și colorantul alimentar verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi Violet
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
Lichior De Portocale
Tequila
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți crema într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frișca va forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit. Îndoiți frișca în amestecul de lapte condensat îndulcit. Lingura de umplere în crustă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți plăcinta cu folie de plastic și congelați până când este fermă, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Se lasă să stea 10 minute înainte de servire; garnisiți cu felii de var.