Plăcintă Cu Gutui Braconat Cu Miere
Plăcinta cu gutui Braconat cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Încercați Gutui Braconat, Crumble De Gutui Braconat, și Tort De Gutui Și Fructe Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gutuiul feliat, mierea, apa și un vârf de sare într-o tigaie (ar trebui să aveți aproximativ nouă căni de fructe feliate). Acoperiți tigaia și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura la foarte scăzută. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când fructul este fraged, aproximativ 8 minute, amestecând cu grijă o dată sau de două ori pentru a evita ruperea fructelor.
Puneți o strecurătoare peste o cratiță și turnați gutuiul gătit într-o strecurătoare, rezervând lichidul de gătit. Puneți gutuiul deoparte să se răcească.
Întindeți patiseria și tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci. Dați la frigider aluatul în timp ce pregătiți umplutura.
Combinați zahărul alb, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și făina într-un castron mic și amestecați bine.
Adăugați amestecul de zahăr și untul în lichidul de gătit rezervat pentru gutui și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați sosul să se răcească.
Așezați o tigaie pe cel mai de jos raft al cuptorului. Preîncălziți un cuptor la 500 de grade F (260 de grade C).
Se toarnă gutuiul răcit în tigaia căptușită cu patiserie și se acoperă cu sosul.
Adăugați crusta superioară, sertizând marginea pentru a sigila.
Tăiați orificiile de ventilație sau înțepați crusta cu o furculiță pentru a permite aburului să scape.
Puneți plăcinta pe tava preîncălzită și reduceți imediat temperatura cuptorului la 425 grade F (220 grade C).
Coaceți până când marginile crustei sunt maronii aurii, aproximativ 25 de minute. Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când sucurile clocotesc și crusta se rumenesc, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se răcește pe un raft cu cel puțin două ore înainte de servire.