Plăcintă cu cremă de ciocolată cu o crustă Graham fără coacere

Nevoie de o desert fără gluten? Plăcinta cu cremă de ciocolată cu o crustă Graham fără coacere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Cookie Madness are 529 de fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, extract de vanillan, scorțișoară Grahams și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fără plăcintă Oreo de coacere cu crustă de Cracker Graham de ciocolată, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crusta perfectă de Cracker Graham {coaceți și nu coaceți} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta, macinați biscuiții graham într-un robot de bucătărie sau pur și simplu zdrobiți-i cu un sucitor. Ar trebui să obțineți aproximativ 1 2/3 căni de firimituri.
Se toarnă într-un bol de amestecare și se amestecă zahărul.
Adăugați untul înmuiat și amestecați până când amestecul se reunește când este ciupit. Apăsați într-un vas de plăcintă din sticlă cu adâncime de 9 inci. Păstrați răcit până când este gata să use.To faceți umplutura, combinați pudra de cacao și amidonul de porumb într-o cratiță mare (3 litri) care nu este încă pusă la foc.
Adăugați apa și bateți până se omogenizează.
Bateți marca Eagle și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Puneți cratița pe aragaz și transformați focul la mediu. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa (ar trebui sa dureze aproximativ 5 minute). Când este gros și clocotește, continuați să bateți încă 30 sau 40 de secunde, apoi scoateți-l de pe foc și bateți untul. Când untul este topit, amestecați în vanilie.Puneți o bucată de hârtie de ceară pe suprafață și lăsați să se răcească aproximativ 5 până la 8 minute (nu doriți ca umplutura super fierbinte să topească untul în crustă) înainte de a turna în crusta de coajă de plăcintă. Răciți plăcinta câteva ore. Pipă frișcă îndulcită în jurul marginilor sau, dacă preferați, întindeți-o peste tot.