Plăcintă Cu Caramel De Dovleac
Pumpkin Toffee Pie necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Presărați bucăți de caramel în coajă de plăcintă; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați piureul de dovleac, zahărul alb, zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, vanilia și sarea. Bateți laptele, smântâna și ouăle până când umplutura este netedă și cremoasă.
Se toarnă umplutura peste bucăți de caramel în coajă de plăcintă.
Așezați pe foaia de copt în mijlocul cuptorului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 90 de minute sau până când umplutura este setată și crusta este maro aurie.