Placinta cu afine, zmeura si mure este o vegetarian desert. Această rețetă servește 20 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mure, cruste de plăcintă gata de utilizare, zahăr și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cobbler De Afine, Zmeură Și Mure, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Plăcintă Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă fructele de pădure, zahărul și tapioca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Tapioca
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Pregătiți crusta de plăcintă de jos conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu 2 cruste, folosind o placă de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu amestec de fructe. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fructe
5
Tăiați a doua crustă de plăcintă în benzi de 10 (1/2 inch lățime) cu roată de patiserie sau cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Așezați 5 benzi peste umplutură. Țeseți crusta de zăbrele cu benzile rămase prin plierea înapoi a benzilor alternative pe măsură ce se adaugă fiecare bandă transversală. Îndoiți marginea tăiată a crustei inferioare peste capetele benzilor. Sigiliul și marginea flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când sucurile formează bule care izbucnesc încet. Mișto.