Plăcintă cu șuncă de plantație
Plantation Ham Pie durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 554 de calorii, 36 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 3,53 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați lapte, buchețele de broccoli, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt batoanele Plantation, Plantation Grits și Plantation Stuffed Peppers.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți șunca și ceapa în unt până când ceapa este fragedă.
Combinați supa și laptele; se amestecă în amestecul de șuncă.
Adăugați broccoli; căldură prin.
Se toarnă într-o mică adâncime neunsă de 2-1/2-qt. vas de copt.
Combinați amestecul de biscuiți și apa până se formează un aluat moale. Pe o suprafață ușor înfăinată, frământați aluatul de 10 ori.
Întindeți-l într-un format de 12 inchi. pătrat; se presara patrunjel.
Tăiați în 12 bucăți; se pune peste amestecul de sunca.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 20-25 de minute sau până când biscuiții sunt aurii și amestecul de șuncă este încălzit și clocotișează.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Notele persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri și alune verzi completează gustul.