Kale Fiert
Kale fiert ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 123 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui cu sodiu inferior, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Încercați Kale Fiert, Kale Fiert, și Kale Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de kale de tulpinile dure. Aruncați tulpinile; tăiați gros frunzele. Clătiți bine într-o strecurătoare, lăsând apa pe frunze.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este auriu și aromat (3-4 minute).
Transferați usturoiul într-un vas și rezervați.
Reîncălziți uleiul la foc mediu, apoi adăugați varza și bulionul. Acoperiți și fierbeți până când varza este fragedă (3-4 minute). Condimentează cu sarea și piperul.
Se transferă într-un platou de servire și se acoperă cu usturoiul și parmezanul, dacă se dorește.