Plăcintă Cu Înghețată Cu Fructe De Pasiune Cu Crustă De Ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu înghețată cu fructe de pasiune cu o crustă de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1635 calorii. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir confiat, nectar de fructe de pasiune, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Pip și Debby are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Cheesecake Mascarpone cu crustă de caju prăjită și sos de caramel din fructul pasiunii pentru rețete similare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "