Plăcintă Clasică Cu Dovleac
Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., placinta de dovleac clasic ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 293 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu dovleac, zahăr brun, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați dovleacul și amestecați cu un tel până se omogenizează.
Pentru a pregăti crusta, rulați aluatul într-un cerc de 11 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub și flaut.
Se toarnă amestecul de dovleac în crustă.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Așezați foaia de copt pe cel mai mic suport pentru cuptor.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți plăcinta din cuptor); coaceți încă 50 de minute sau până aproape gata. Se răcește complet pe grătar.
Pentru a pregăti toppingul, bateți smântâna cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați amaretto și zahărul pudră și bateți până se omogenizează.