Pizza Skopelitti alla Romano
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Pizza Skopelitti alla Romano. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1142 de calorii , 29 g de proteine și 39 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită cimbru, ulei de măsline, zahăr granulat și făină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Crem Necessary și Linguine Alla Carbonara .
Instrucțiuni
Se încălzește laptele la 110 de grade F și se toarnă într-un bol de amestecare. Se dizolvă drojdia în lapte într-un bol de mixare.
Adăugați făina și zahărul și amestecați.
Lăsați să stea până când amestecul (buretele) începe să bule, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați făina, sarea, apa rece și uleiul de măsline în amestecul de burete. Se amestecă până se formează un aluat. Când se amestecă bine, aluatul va începe să se desprindă din bol. Se framanta usor pana se formeaza o bila mare. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea. Când aluatul a crescut aproximativ 30 până la 45 de minute, trageți cu pumnul și începeți să rulați în bucăți de 6 uncii pentru pizza împăturită și bucăți de 4 uncii pentru pâine deschisă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Într-o tigaie mare, se topește untul și se rumenește ușor la foc mediu-înalt.
Adăugați ceapa, dați focul la mediu și caramelizați încet ceapa. Când se rumenesc, se lasă deoparte să se răcească.
Întindeți o bucată de aluat de 6 uncii într-o formă dreptunghiulară lungă.
Puneți pe o coajă mare de pizza sau o foaie de copt care a fost stropită cu gris.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și împingeți-l de câteva ori cu o furculiță pentru a nu barbota.
Întindeți uniform ceapa caramelizată peste aluat și stropiți cu feta și cimbru.
Pune pizza în cuptor și reduce focul la 400 de grade și coace timp de 25 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Tăiați în 8 bucăți și serviți cald.