Pizza Sandwich Cu Carne De Vită Friptă Rece

Reteta rece friptură de vită Sandwich Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, salată română, carne de vită friptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Sandwich Cu Carne De Vită Și Roșii, File de friptură rece de carne de vită cu crustă de piper crăpată, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, maioneza și sosul de hrean; se amestecă bine.
Se întinde uniform peste crusta de pizza.
Într-un castron mediu, combinați friptura de vită, roșiile, salata verde și pansamentul; aruncați ușor pentru a acoperi. Top crusta de pizza cu amestec de friptură de vită. Pentru a servi, tăiați în pene.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.