Pizza Pesto la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de pesto de busuioc, cruste de pizza, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pizza Cu Legume Pesto La Grătar, și Pizza Pesto Cu Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Grătați crustele de pizza, părțile superioare în jos, 4 până la 6 inci de la foc mediu 3 până la 5 minute sau până la maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Imprastiati pesto peste partea la gratar de cruste. Se acoperă cu anghinare și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Tomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Acoperiți și grătiți aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.