Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de pui și slănină. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 366 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină crocantă, crustă de pizza, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Bacon Ranch Pizza, Bacon, Fermă, Pizza De Pui # HiddenValleyIt, și Pui Bacon Ranch Flatbread Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați sau ungeți o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă de 15x10 inci sau mai mare. Desfaceți aluatul pe foaia de biscuiți; începând de la centru, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Întindeți pansamentul ranch uniform peste aluat. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch Dressing
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
3
Coaceți 13 până la 16 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.