Pizza cu Fontina, Prosciutto și Rucola

Pizza cu Fontina, Prosciutto și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 858 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline, fontina bine răcită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prosciutto Și Fontina Panini Cu Pesto De Rucola, Prosciutto & Fontina Panini Cu Pesto De Rucola Și Shal Murat, și Pizza La Grătar Cu Fontinan Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt grea (17 x 14 inci) pe cel mai mic raft al cuptorului, apoi preîncălziți cuptorul la 500 F.
Între timp, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinos, întinzând colțurile cu mâinile pentru a forma un dreptunghi de 16 x 13 inci. (Aluatul va fi mai ușor de rulat pe măsură ce se încălzește.)
Transferați într-o tavă mare căptușită cu foaie de hârtie pergament. Înțepați ușor aluatul peste tot cu o furculiță, apoi glisați aluatul (pe pergament) din tavă pe foaia de copt fierbinte.
Coaceți până când blatul este umflat și auriu pal în plasturi, 6 până la 10 minute. (Înțepați orice bule mari cu o furculiță și aplatizați.)
În timp ce crusta se coace, tăiați brânza într-un robot de bucătărie prevăzut cu disc de mărunțire mediu (ar trebui să aveți 3 căni).
Scoateți crusta din cuptor și periați peste tot cu usturoi zdrobit, apoi presărați uniform cu brânză.
Coaceți pizza până când marginea crustei este aurie adâncă și brânza clocotește și aurie în plasturi, 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor, apoi împrăștiați rucola peste pizza și drapați prosciutto peste rucola.
Stropiți cu ulei și macinați grosier piperul după gust.
În locul Fontinei, puteți folosi mozzarella afumată de 1 kilogram, tăiată în felii groase de 1/4 inch.