Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați Pizza quesadilla cu brânză. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați unt, roșii Rome, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mușcături De Pizza Cu Brânză, Mușcături Picante De Quesadilla De Fasole Neagră, și Plăcintă Cu Quesadilla De Pui Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Top 3 tortilla în mod egal cu pepperoni, roșii și brânză. Se acoperă cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
În tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu; rotiți tigaia, astfel încât untul să acopere fundul tigaiei. Gatiti 1 quesadilla in unt 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.