Pizza Cu Aperitiv De Ciuperci Sălbatice

Pizza Cu Aperitiv De Ciuperci Sălbatice
Pizza cu aperitiv de ciuperci sălbatice necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, crustă clasică de pizza, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pizza Cu Aperitiv De Ciuperci Sălbatice, Pizza Cu Ciuperci Sălbatice, și Pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați foaia mare de prăjituri cu ulei. Desfaceți aluatul; așezați pe foaia de biscuiți unsă. Începând de la centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta este foarte maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți untul la foc mediu-mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciuperci; gatiti aproximativ 6 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste bine; scurgere. Se amestecă cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
6
Întindeți crema de brânză uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Presărați brânză fontina peste cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
8
Întindeți ciupercile fierte peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Presărați brânză mozzarella peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CiuperciCiuperci
10
Coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.
12
Se presară cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista