Pizza cu anghinare și rucola cu Prosciutto
Pizza cu anghinare și rucola cu Prosciutto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $2.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, frunze de rucola, pesto comercial și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu anghinare și rucola cu Prosciutto, Prosciutto-Pizza Cu Rucola, și Pizza Cu Rucola Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare. Preîncălziți cuptorul la 500
Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit; se presară cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe foaia de copt pregătită și bateți într-un dreptunghi de 14 x 10 inci.
Întindeți pesto-ul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Presărați brânză mozzarella peste pesto.
Așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului; coaceți la 500 timp de 5 minute.
Scoateți pizza din cuptor.
Tăiați gros anghinare. Aranjați anghinare pe pizza; deasupra cu prosciutto feliat.
Se presara cu parmezan. Întoarceți pizza în raftul inferior al cuptorului; coaceți încă 6 minute sau până când crusta se rumeneste.
Așezați rucola într-un castron.
Stropiți sucul peste rucola; aruncați ușor. Acoperiți pizza cu amestec de rucola.
Tăiați pizza în dreptunghiuri de 4 (7 x 5 inci); tăiați fiecare dreptunghi în diagonală în 2 pene.