Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de Pizza. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână cârnați de curcan în vrac, bucăți și tulpini de ciuperci, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Caserola, Pizza Caserola, și Pizza Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Gatiti macaroane conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere. Gatiti carnati in tigaie, amestecand frecvent, pana nu mai roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Se amestecă macaroane, cârnați, sos de paste, măsline și ciuperci în caserola de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Ciuperci
Macaroane
Cârnați
Măsline
3
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.