Pizza Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de Pizza. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână cârnați de curcan în vrac, bucăți și tulpini de ciuperci, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Caserola, Pizza Caserola, și Pizza Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Gatiti macaroane conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere. Gatiti carnati in tigaie, amestecand frecvent, pana nu mai roz; scurgere.
Se amestecă macaroane, cârnați, sos de paste, măsline și ciuperci în caserola de 2 1/2 litru.
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon