Piure de Yucca cu usturoi

Piure de Yucca cu usturoi

Instrucțiuni

1
Tăiați yuca în bucăți groase de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Se fierbe yuca în apă sărată pentru a acoperi cu 2 inci până se înmoaie și începe să se destrame, 50 de minute până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
3
Scurgeți și transferați pe o tăietură. Înjumătățiți cu grijă bucățile de yuca fierbinți pe lungime și îndepărtați miezurile lemnoase subțiri. Întoarceți yuca în oală cu 1 3/4 căni de lapte, usturoi, suc și sare. Zdrobiți grosolan yuca, adăugând lapte suplimentar, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
ManiocManioc
4
Drain and transfer to a cutting board. Carefully halve hot yuca pieces lengthwise and remove thin woody cores. Return yuca to pot with 1 3/4 cups milk, garlic, juice, and salt. Coarsely mash yuca, adding additional milk if desired, and serve immediately.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista