Piureul de legume rădăcinoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 119 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Un amestec de crenguță de cimbru, țelină, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Piure De Legume Rădăcinoase, Piure De Legume Rădăcinoase, și Piure de legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 linguriță de sare și următoarele 8 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți, acoperit, 15 minute sau până când cartoful este fraged și lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Aruncați crenguța de cimbru. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, piper și jumătate și jumătate. Mash cu un masher de cartofi până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cartofi
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Notă: Deși meniul servește 6, Această rețetă face suficient pentru 8 porții. Puneți la frigider porțiile suplimentare pentru a vă bucura a doua zi ca parte a puiului, cărnii de vită sau peștelui.