Piure De Conopidă

Piure De Conopidă
Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de flori de conopidă, ceapă verde, pansament clasic de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida in apa clocotita in cratita mare 15 min. sau până când este foarte fraged; scurgere. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pansament; se pasează până când conopida este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista