Piure De Cartofi Dulci

Piure De Cartofi Dulci
Piureul de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, suc de portocale, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Piure De Cartofi Dulci, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii dulci într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii și reveniți în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați cu o mașină de tocat cartofi sau o furculiță. Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista