Piure de cartofi cu usturoi, Mascarpone și praz caramelizat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu usturoi, Mascarpone și praz caramelizat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de unt, cartofi roșii, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Usturoi, Mascarpone Și Praz Caramelizat, Piure de cartofi cu usturoi prăjit și brânză Mascarpone, și Cartofi caramelizați cu ceapă și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când prazul se rumeneste, amestecând la fiecare 5 minute, aproximativ 20 de minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Combinați 1/2 cană de lapte și usturoi într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Reduceți căldura la foarte scăzut, acoperiți și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc. Folosind spatele furculiței, amestecați amestecul de lapte-usturoi pentru a lipi. Pune deoparte.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se scurge bine. Întoarceți cartofii în aceeași oală; mash până aproape neted.
Adăugați mascarpone și amestec de lapte-usturoi; se pasează până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu-mic, amestecând și subțiind cu lapte cu 1/4 cană dacă este uscat.) Top cu praz.
* Cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene. Dacă nu este disponibil, amestecați 3/4 cană cremă de brânză cu 3 linguri frișcă și 1 1/2 linguri smântână.