Piureul de cartofi cu arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, unt, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piure de cartofi cu arpagic, Piure de cartofi roșii cu arpagic, și Piure cremos de cartofi cu arpagic.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați laptele integral și untul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Integral
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți amestecul de lapte de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Întoarceți cartofii în tigaie; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie
5
Adăugați amestecul de lapte, sare și piper, amestecând până se combină bine. Se amestecă arpagicul proaspăt tocat.